Hei,

Olen Melissa Airaksinen, koulutukseltani naprapaatti (AMK). Olen lähtöisin Pohjois-Savosta, josta muutin koulun perässä Kotkaan ja valmistuttuani olen asettunut Kouvolaan.

Ihmiskeho ja sen toiminta sekä lääketiede itsessään ovat olleet mielenkiinnon kohteitani jo lapsuudesta saakka. Anatomiamme ja fysiologiamme on käsittämättömän moniulotteinen ja mielestäni siitä löytyy aina jotain uutta opittavaa. Samalla, kun opin kuinka kehomme toimii, opin myös kuinka pystyn auttamaan muita heidän ongelmissaan. Auttamisenhalu onkin ollut minulle aina hyvin luontaista, ja se ja asiakkaan aito kuunteleminen onkin pääperiaatteitani työssäni.

Uskon myös liikkumisen merkitykseen hyvinvoinnissamme, jota tuon tarpeen tullen esiin hoitotilanteissani. Olen itse urheillut monipuolisesti lapsuudesta asti niin tanssista koripalloon, keskittyen nykyään kuitenkin kuntosaliharjoitteluun. Pystyn siis niin koulutukseni, kuin oman mielenkiinnon ja kokemusten pohjalta neuvomaan ja ohjaamaan tarvittavissa liikuntamuodoissa pyrkien löytämään kullekin mieleisimmän vaihtoehdon